عایق های صوتی و حرارتی ایزوهم

۱۰ درصد تخفیف برای خرید های بالای 2000 متر

مشخصات فنی عایق رطوبتی سرامیکی

مشخصات فنی عایق رطوبتی سرامیکی چیست؟

مشخصات فنی عایق رطوبتی سرامیکی چیست؟ به طور کلی یکی از مهم ترین مراحل و بخش های تکمیل کننده پروسه ساخت ساختمان ها، عایق بندی می باشد. که می تواند تا حد زیادی در افزایش کیفیت یک سازه موثر باشد. دقت داشته باشید که عایق بندی به سه دسته عایق حرارتی، رطوبتی و صوتی تقسیم می شود. هر یک از این نوع عایق بندی ها می تواند در کاهش مصرف انرژی و همچنین کاهش هزینه های موجود اثر زیادی داشته باشد.

عایق های رطوبتی که یکی از مهم ترین انواع عایق های ساختمان به شمار می روند، از نفوذ رطوبت و همچنین آب باران به خوبی جلوگیری می کند. همچنین می تواند در محیط های پر باران نقش به سزایی داشته باشد. علاوه بر این بکار رفتن عایق های رطوبتی در ساخت خانه ها تعمیرات و مشکلات به وجود آمده را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد. اگر قصد دارید درباره مشخصات فنی عایق رطوبتی سرامیکی اطلاعات بیشتری کسب کنید، در این مقاله با ما همراه باشید‌.

درباره عایق رطوبتی سرامیک

به طور کلی عایق های رطوبتی دارای انواع مختلفی هستند که در فضا های گوناگون یک سازه مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از فضا هایی که عایق های رطوبتی نقش بسیار مهمی در بهبود شرایط آن ایفا می کنند، درزهای میان کاشی و سرامیک ها است. در حقیقت این قسمت از ساختمان می تواند در صورت نداشتن عایق بندی مناسب، به راحتی امکان انتقال آب و رطوبت را بر روی سقف و دیواره ها فراهم کند.

پیش از این تنها روش بر طرف کردن این مشکلات و مسائل مرتبط با این قسمت، کلنگ زنی و فعالیت های این چنینی بود که شرایط را برای مردم بسیار سخت می کرد. اما امروزه عایق های رطوبتی سرامیک به خوبی این بخش از سرامیک ها را پوشش می دهند و با کمترین هزینه احتمال انتقال آب و رطوبت از این ناحیه را به صفر می رسانند. این عایق ها به وسیله تکنولوژی نانو تولید شده اند و کاربرد گسترده ای در صنعت ساختمان سازی دارند.

انواع عایق های رطوبتی سرامیک

عایق های رطوبتی سرامیک دارای انواع مختلفی هستند که هر یک از آن ها در شرایط گوناگونی مورد استفاده قرار می گیرند. دقت داشته باشید که همه انواع عایق های رطوبتی برای افزایش مقاومت در برابر نفوذ رطوبت مورد استفاده قرار می گیرند. زیرا رطوبت می تواند آسیب های زیادی را به بخش های مختلف ساختمان وارد کند و مشکلات بیشتری را برای افراد ایجاد کند.

عایق سفید، عایق بی رنگ، عایق رنگی نانو و عایق دو جزئی از محبوب ترین مدل های این نوع متریال محسوب می شوند. عایق سفید عموما برای عایق کاری سقف ها استفاده می شود و معمولا در زمان خشک شدن به مرور سفت می شود. عایق های بی رنگ نیز طرفداران زیادی دارند و از مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت برخوردار هستند. این نوع عایق معمولا در فضا هایی که دکوراسیون داخلی اهمیت زیادی دارد، بکار گرفته می شود.

 

مشخصات فنی عایق رطوبتی سرامیکی

 

همچنین بخوانید: عایق صوتی

 

آشنایی با مشخصات فنی عایق رطوبتی سرامیکی

عایق های رطوبتی سرامیک کاملا متناسب با محیط زیست طراحی شده اند و می توانند به خوبی از سازه شما در برابر آب و رطوبت محافظت کنند. در حقیقت عدم نفوذ آب و رطوبت به بخش های مختلف ساختمان دوام سازه شما را تا حد زیادی افزایش می دهد. از مشخصات فنی عایق رطوبتی سرامیکی این است که از انعطاف زیادی برخوردار هستند. همچنین بی رنگ بودن آن ها عامل تاثیر گذاری در کاربرد گسترده شان به شمار می آید. زیرا این نوع عایق های رطوبتی سرامیکی بی رنگ در عموم دکوراسیون ها مورد استفاده قرار می گیرند.

دقت داشته باشید که عایق های رطوبتی سرامیکی غیر قابل اشتعال هستند و به همین علت در آشپزخانه ها نیز مورد استفاده قرار می گیرند. به طور کلی این متریال کاربردی قدرت چسبندگی بالایی دارد و می توان از آن برای سطوح مختلفی نظیر سنگ، آجر، کاشی و … استفاده کرد.

جمع بندی

در این مطلب به سوال مشخصات فنی عایق رطوبتی سرامیکی چیست؟ پاسخ داده شد. براساس آنچه گفته شد عایق های رطوبتی سرامیک ابزار های بسیار کاربردی به عنوان عایق های رطوبتی محسوب می شوند. که به شما کمک می کنند تا به سادگی از نفوذ آب و رطوبت به داخل سازه جلوگیری کنید. این نوع عایق ها پس از تمیز کردن کاشی و سرامیک ها به شکل چسب بر روی سطح مورد نظر قرار می گیرند. ایزوهوم نیز یکی از مجموعه های فعال در این حوزه است که تلاش می کند با ارائه اطلاعات مفید در این زمینه شما را در انتخاب بهترین ها همراهی کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا