عایق های صوتی و حرارتی ایزوهم

۱۰ درصد تخفیف برای خرید های بالای 10000 متر

ویژگی های عایق صوتی کف آپارتمان

ویژگی های عایق صوتی کف آپارتمان چیست؟

ویژگی های عایق صوتی کف آپارتمان چیست؟ همانطور که می دانید عایق کاری یکی از مهم ترین بخش های تکمیل کننده پروسه ساخت و ساز ساختمان ها محسوب می شود که به شما کمک می کند تا به بهترین شکل ممکن سازه خود را به اتمام برسانید. ساختمان ها دارای سه نوع عایق کلی به نام های عایق صوتی، رطوبتی و حرارتی هستند که هر یک از آن ها وظیفه بسیار مهمی را بر عهده دارند. در این میان عایق های صوتی نسبت به سایر عایق ها به توجه بیشتری نیاز دارند. زیرا در محیط های خاصی مانند بیمارستان ها، استودیو های موسیقی محیط ساکت و آرام به شدت مورد نیاز است.

عایق های صوتی در انواع مختلفی وجود دارند و در بخش های مختلف یک سازه مورد استفاده قرار می گیرند. دقت داشته باشید که نصب عایق های صوتی، حرارتی و رطوبتی فعالیتی تخصصی است که باید توسط افراد ماهر انجام شود. اگر قصد دارید درباره عایق های صوتی کف ساختمان اطلاعات بیشتری کسب کنید، در این مقاله با ما همراه باشید.

روش های عایق کاری کف ساختمان

به طور کلی عایق کاری کف ساختمان از بخش های مهمی است که معمولا مورد توجه سازندگان قرار می گیرد. زیرا تلاش می کنند تا با برنامه ریزی های دقیقی به انجام فعالیت های مرتبط با این پروسه بپردازند. عایق کاری کف ساختمان از روش های مختلفی انجام می شود که به دو دسته عایق کاری کف در حین ساخت و پس از اجرا تقسیم بندی می شود. در بخش زیر به روش های عایق کاری کف ساختمان اشاره شده است:

  • عایق کاری کف در حین ساخت

این نوع از عایق کاری می تواند روش مقرون به صرفه و ساده تری برای عایق کاری کف ساختمان محسوب بشود. در این نوع عایق کاری انواع مختلفی از عایق ها مانند پشم سنگ، پشم شیشه، نانو، پلی اتیلن و … مورد استفاده قرار می گیرد. می توان این متریال ها را در زمان ساخت کف به صورت همزمان بکار گرفت. عایق های صوتی کف نیز به صورت همزمان اجرا می شوند. دقت داشته باشید که در این نوع عایق کاری، در ابتدا باید یک لایه سیمان بر روی تأسیسات بکار گرفته شده قرار بگیرد و در چنین حالتی می توان گفت کف سازه برای عایق کاری آماده می باشد.

  • عایق کاری پس از اجرای کف

روش دوم برای عایق کاری سازه، پس از اجرای کف ساختمان است. در این روش باید پروسه ساخت کف ساختمان به اتمام رسیده باشد و سپس اجرای مراحل عایق کاری آغاز شود. توجه داشته باشید که عایق کاری پس از اجرای کف در حقیقت به معنی اجرای عایق کاری بر روی کفپوش های موجود است. در واقع در این روش شما پروسه عایق کاری را بر روی کفپوش اجرا می کنید و سپس کفپوش دیگری را بر روی عایق اجرا خواهید کرد. این نوع عایق کاری معمولا برای سازه هایی با کفپوش های سرامیکی و سنگی انجام می شود.

 

ویژگی های عایق صوتی کف آپارتمان

 

همچنین بخوانید: عایق حرارتی

 

انواع عایق های صوتی کف آپارتمان

به طور کلی انواع مختلفی از عایق ها برای ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد که می تواند در جلوگیری از انتقال صدا اثر زیادی داشته باشد. پیش از هر چیز باید دقت داشته باشید که پشم شیشه و پشم سنگ از رایج ترین عایق های صوتی به شمار می روند. در کنار آن ها مواردی مانند عایق های پلی اتیلن و پلی اورتان نیز کاربرد گسترده ای دارند. این نوع عایق ها ضرر زیادی به محیط زیست وارد نمی کنند و به صورت رولی و پاششی مورد استفاده قرار می گیرند.

کاربرد عایق های صوتی کف آپارتمان

به طور کلی عایق های صوتی با هدف جلوگیری از انتقال صدا میان بخش های مختلف یک سازه مورد استفاده قرار می گیرند. عایق های صوتی عموما به دو شکل روکار و توکار بکار می روند و تا حد زیادی اصوات اضافی را حذف می کنند. عایق های صوتی کف نیز برای محدود کردن صدای دویدن، راه رفتن و صدا های کوبه ای مورد استفاده قرار می گیرند و نقش مهمی دارند.

 

ویژگی های عایق صوتی کف آپارتمان

 

جمع بندی

در این مطلب به ویژگی های عایق صوتی کف آپارتمان اشاره شد. براساس آنچه گفته شد عایق های صوتی کف بخش مهمی از سازه محسوب می شوند که باید با دقت زیادی انتخاب و توسط افراد ماهر به اجرا در بیایند. مجموعه ایزوهوم همواره تلاش می کند تا با ارائه اطلاعات لازم در این زمینه، شما را در انتخاب بهترین ها همراهی کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا